ماسال میزبان جشنواره غذاهای محلی گیلان
جمعه, ۱۹ مهر ۱۳۹۲، ۱۱:۲۲ ق.ظ
در این جشنواره یک روزه 75 کدبانوی گیلانی و کدبانوهایی از شهرستان خلخال و استان اردبیل حضور داشتند.
به گزارش واحد مرکزی خبر خانم
علیزاده مسئول برگزاری جشنواره غذاهای محلی گیلان گفت : کدبانوی 80 ساله
ماسالی که فسنجان و شاکوکو پخته بود در این جشنواره اول شد.
فسنجان با گوشت ماکیان و مغزگردو و شاکوکو مغزگردو - نعنا و سبزیجات محلی پخت می شود .
در گیلان170 نوع غذای محلی پخت می شود.
۹۲/۰۷/۱۹