مدیر آموزش و پرورش ماسال به ابهامات نحوه فروش لباس فرم دانش آموزی پاسخ داد
مدیر آموزش و پرورش شهرستان ماسال به برخی ابهامات و شایعات منتشر شده در سایت های خبری در خصوص نحوه فروش لباس فرم دانش آموزان پاسخ داد.
به گزارش ماسال نیوز، در پی انتشار خبری مبنی بر غیر قانونی بودن معرفی دانش آموزان مدارس جهت خرید لباس فرم به تولید کننده های خاص از سوی آموزش و پرورش در برخی پایگاههای خبری استانی و شهرستانی، سید فضایل صفوی مدیر آموزش و پرورش شهرستان به این ابهامات پاسخ داد.
صفوی با اشاره به طرح مصوب ستاد پوشش و عفاف آموزش و پرورش شهرستان ماسال گفت: آموزش و پرورش جهت تسهیل در امور و سرگردان نشدن دانش آموزان، استانداردهای لباس دانش آموزان در مقاطع تحصیلی مختلف را از ابتدای مرداد سال جاری به تولید کننده ها ارائه داد.
وی افزود: ما ابتدا برای اینکه در حق هیچ تولید کننده ای اجحاف صورت نگیرد با استعلام از اتاق اصناف شهرستان و اداره صنعت، معدن و تجارت خواستیم فروشندگان و تولیدگنندگان که آمادگی تولید این لباس را دارند به ما معرفی کنند که در نهایت تمام تولیدکنندگان و فروشندگان لباس معرفی شده از ارگانهای مذکور را به آموزش و پروش دعوت نمودیم که طی نشست مشترکی درباره میزان تولید لباس مقاطع مختلف و استانداردهای لازم به گفتگو نشستیم.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان با اشاره به این نکته که در سالیان گذشته نیز روند کار مانند سال جاری بوده است گفت: پس از دعوت از تولید کنندگان، تعداد 7 نفر از آنها در جلسه حاضر شدند و از هر یک از این افراد قیمت پیشنهادی دریافت شد.
وی ادامه داد: متأسفانه فردی که اقدام به انجام مصاحبه در سایت های خبری نموده است و به آموزش و پرورش اتهامات کذب وارد نموده در این جلسه بالاترین قیمت پیشنهادی را ارائه داد که البته ما پس از وصول همه قیمت های پیشنهادی متوسط قیمت را برای سال جدید اعمال نمودیم که پائین تر از قیمت سال 92 و قیمت پیشنهادی فرد مذکور بود.
سید فضایل صفوی با اشاره به اینکه قیمت پیشنهادی آقای ص، مشابه قیمت های سال قبل و در مواردی بیش از قیمت سال قبل بود گفت: با این وجود تولید کننده ها متعهد شدند به قیمت مصوب اقدام به فروش لباس به مشتریان معرفی شده نمایند.
وی افزود: در این جلسه مقرر شده بود هر کدام از تولید کننده ها به تعداد مشخص سهمیه داده شده، لباس تأمین نمایند و از جمله این افراد آقای ص بود که مقرر شد البسه مورد نیاز برای مدارس مرحوم انامقلی ماسالی، شهید رجایی 2، شهید مصطفی خمینی، شهید نادعلی پور و چند مدرسه کوچک دیگر را تأمین نماید و براساس همین مصوبه، مدارس مذکور، معرفی نامه کتبی و یا شفاهی برای دریافت البسه از تولیدی آقای ص صادر می کردند.
صفوی ادامه داد: متأسفانه در مصاحبه منتشر شده این طور جلوه داده شده است که معرفی کتبی و یا شفاهی مذکور برای تنها یک تولیدی خاص صادر شده است در حالی ضمن صدور معرفی نامه کتبی و یا شفاهی برای شش تولیدی دیگر، برای فرد مصاحبه کننده نیز معرفی نامه کتبی صادر شده و یا بصورت شفاهی معرفی می شده است ضمن اینکه بیشترین معرفی نامه ها برای این فرد صادر شده است چرا که پرجمعیت ترین مدارس به ایشان اختصاص داده شده بود.
وی ادامه داد: البته مقرر شده بود تا 15 دست لباس نیز به دانش آموزان مستحق معرفی شده از سوی این تولید کننده ها بصورت رایگان لباس تحویل شود.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان با اشاره به اینکه مدارس، دانش آموزان را ملزم به خرید از تولیدی خاص نمی کنند گفت: تمام تلاش ما این بوده است که در امر تهیه لباس دانش آموزان اختلالی بوجود نیاید و این امر جز با برنامه ریزی صحیح و هماهنگی با تولیدکننده ها محقق نمی شد.
وی ادامه داد: متأسفانه فرد مذکور علارغم تعهد قبلی مبنی بر ارائه لباس مدارس در قیمت خاص، و برخلاف قیمت پیشنهادی اش اقدام به پیامکهای انبوه مکرر و ارائه قیمت هایی پایین تر از قیمت های مصوبه نمود.
صفوی با اشاره به اینکه تولید کننده های مشمول این قرارداد، براساس متن مصوبه می توانند در صورت صلاحدید البسه دانش آموزان را به قیمت پایین تر عرضه نمایند گفت: با توجه به تعهد امضا شده، تبلیغات با اسفاده از پیامک انبوه به خانواده های دانش آموزان ماسالی و شاندرمنی حرکتی غیراخلاقی و در جهت آسیب زدن به دیگر تولید کننده ها بود.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان با اشاره به این نکته که براساس قرارداد، یکی از تولید کنندگان در شاندرمن اقدام به تولید انبوه لباس مدرسه نمود گفت: متأسفانه با حرکت غیر اخلاقی صورت گرفته توسط فرد مذکور، به این تولید کننده و دیگر تولید کننده ها ضرر زیادی وارد شد.
وی ادامه داد: اختلاف قیمت لباسهای این تولید کننده با دیگر تولیدی ها در حدود 2، 3 و یا 4 هزار تومان زیر قیمت بود و این در حالی است که ایشان با فروش مقنعه با قیمت حدود 5 هزار تومان بالاتر از قیمت بازار، این اختلاف قیمت را نیز جبران می کرد ضمن اینکه دانش آموزان شاندرمنی برای خرید لباس از وی چند هزار تومان هزینه کرایه مسیر پرداخت نمودند که این مبالغ تنها در اثر عوامفریبی های صورت گرفته پرداخت شده است.
صفوی ادامه داد: ایشان بر خلاف تعهد امضا شده در جلسه آموزش و پرورش که با حضور تولید کنندگان و کارشناسان آموزش و پرورش شهرستان، ریاست اداره صنعت، معدن و تجارت و رئیس اتاق اصناف انجام شد با مراجعه به مدارس مختلف که در قرارداد تأمین لباس وی نبودند عوامفریبانه تبلیغ می نمودند که قیمت من پایین تر است و تولیدی من را به دانش آموزان معرفی نمایید در حالی که قیمت پیشنهادی وی 5 هزار تومان بالاتر از مبلغ دیگر تولید کنندگان بود. که مسئله چندین بار به رئیس اداره صنعت معدن گزارش گردید و تخلف ایشان یاداوری گردید و مقرر شد به وی تذکرات لازم داده شود.
انتهای پیام/